TEKNOLOGI DANDANG

Sebutharga

Tajuk Sebutharga Kelayakan Bidang Tarikh Buka Tarikh Tutup Taklimat / Lawatan Tapak Iklan Sebutharga
PERKHIDMATAN MENCETAK,MEMBEKAL SERTA MENGHANTAR KEPERLUAN YANG BERKAITAN BAGI MAJLIS KONVOKESYEN ILJTM TAHUN 2023 PADA 14-15 OGOS 2023 YANG AKAN BERLANGSUNG DI MAEPS,SERDANG   27 Jun 2023 (Selasa 12 TGH) 4 Julai 2023 (Selasa 12 TGH)

-

BUKA
PERKHIDMATAN PENYELENGGARAAN BERKALA BAGI TEMPOH 24 BULAN, PENGHAWA DINGIN JENIS CASSETTE DAN SPLIT UNIT SERTA CENTRALISED UNIT FCU DAN AHU DI PUSAT LATIHAN TEKNOLOGI TINGGI (ADTEC) JERANTUT, PAHANG   23 Jun 2023 (Jumaat 12 TGH)  -   26 Jun 2023
(Isnin - 10.30 PG)
 BUKA
KERJA-KERJA PENYELENGGARAAN DAN PEMBAIKAN SISTEM MEKANIKAL LOJI KUMBAHAN (STP) SERTA KERJA - KERJA BERKAITAN DI ADTEC JERANTUT
  1. CIDB (G1)
  2. Pengkhususan (M19)
4 Julai 2022 (Isnin - 12 TGH) 15 Julai 2022
(Jumaat-12TGH) 
6 Julai 2022
(Isnin - 9.30 PG) 
TUTUP

Majalah ADTEC Jerantut

Klik Link Dibawah Untuk Muat Turun Majalah ADTEC

- Majalah Tahun 2021

Majalah Tahun 2019

 

Dasar Privasi

Privacy Policies (Dasar Privasi)
Your Privacy (Privasi anda)

This page will elaborate more on privacy policies that will cover the usage and the protection of information. Information during the transaction or email sending will be shared with other government agencies to help on preparing better and more efficient service.


Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Sekiranya anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari agensi-agensi lain.

 

Data That Been Collected (Maklumat Yang Dikumpul)
Except for information that you produce through email, no private information will be collected during your web access.

Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.
 
What will happen if I'm accessing other website at the same time (Apa yang akan Berlaku jika Saya Membuat Pautan kepada Laman Web yang Lain?
This website have the link to other website. This privacy policies only applicable for this website only.Other website might have different privacy policies and you are advice to check and understand their privacy policies.

Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.
 
Change of Policies (Pindaan Dasar)
Any policies change will be updated in this website. You are advice to access the website frequently to get the information on policies change.

Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan tersebut akan dikemas kini di halaman ini. Dengan melayari halaman ini dengan kerap, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang terkini, cara penggunaan laman ini dan bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain di dalam keadaan tertentu.

Penafian

Kerajaan Malaysia dan Pusat Latihan Teknologi Tinggi (”ADTEC Jerantut”, “kami”) adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini serta tidak boleh ditafsirkan sebagai ejen kepada, ataupun syarikat yang disyorkan oleh ADTEC Jerantut. Maklumat yang dikumpulkan adalah bagi tujuan rujukan umum sahaja. Ini tidaklah bermakna suatu pernyataan yang mengatakan anda tidak akan menemui sebarang maklumat tepat di laman web ADTEC Jerantut, ia hanyalah untuk menyatakan ADTEC Jerantut TIDAK menjamin, di dalam sebarang keadaan, kesahihan maklumat di sini. Maklumat/bahan/artikel tersebut berkemungkinan telah pun diubah semula beberapa ketika sebelum anda membacanya.Kami sentiasa berusaha untuk menerbitkan maklumat/bahan/artikel yang lebih diyakini dengan setepat dan secepat mungkin, namun ia tetap masih tanpa jaminan. ADTEC Jerantut tidak membuat apa-apa pernyataan atau waranti berkenaan dengan laman web dan maklumat dan bahan terkandung dalam laman web dan tidak akan bertanggungjawab sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak langsung, yang berkaitan atau khusus, turutan , termasuk tetapi tidak terhad kepada kerugian berbentuk kehilangan keuntungan, kepercayaan atau kerugian tak ketara yang lain.