15 Dis 2023 : Sesi Pengujian dan Semakan Projek Tahun Akhir Bidang Pembuatan

Satu sesi pra pembentangan oleh para pelajar kepada Tuan Pengarah serta kakitangan telah diadakan di Bahagian Pembuatan (Pemesinan). Ia bertujuan untuk pengujian projek serta penilaian oleh Tuan Pengarah. Ianya turut dinilai oleh kakitangan lain sebagai satu bentuk penilaian hasil kerja para pelajar semester akhir ini.

Program yang baik ini dapat membantu para pelajar untuk persediaan bagi menghadapi penilaian oleh Panel PPL daripada JPK dan pihak industri. Tuan Pengarah juga telah memberikan taklimat dan motivasi kepada para pelajar untuk terus berusaha meningkatkan kualiti persediaan pembentangan dan juga kreativiti dalam penghasilan projek.

Jom masuk ADTEC Jerantut! Klik link ini >>>https://tinyurl.com/2jnwxp5y

#JTM #jerantut #adtecjerantutpahang #caritempatbelajar #latihan #skills #adtecjerantut #pelajar #kemahiran #tvet #mahir #kimpalan #ipd #polimer #pembuatan #ndt #boilers

Cari tempat belajar menarik? Peluang kerja mudah? "Jom Masuk ADTEC Jerantut" "Aok Nok Koner Weh?, Moh la masuk ADTEC Jerantut!" "Kemahiran dan Teknologi untuk Anda!" "Inovasi dan Kreativiti Tanpa Batasan"

Recommended Post

Image
Kemaskini Terakhir: Jumaat 12 Jun 2024.

© 2024 ADTEC Jerantut. Designed By BPSM AJ