8 Februari 2024 : Program Khidmat Sosial (CSR) Wira Kesuma Di Kampung Cangkung Dan Kampung Pagi,Jerantut

ADTEC Jerantut dengan kerjasama Yayasan Food Bank Malaysia mengadakan Program Khidmat Sosial (CSR) di Kampung Cangkung dan Kampung Pagi, Jerantut. Penjelajahan pertama ke Kampung Cangkung berakhir sudah. Semua peserta CSR Wira Kesuma telah berjaya mengakhiri misi pertama selama 3 hari dengan jayanya. Ia meliputi pelbagai aktiviti yang memberikan impak positif. Antara aktiviti CSR adalah gotong royong, Campfire Talk, Kelas Kesihatan dan Kebersihan Diri, Kelas Bimbingan Bahasa Melayu dan Matematik, riadah, agihan sumbangan dan penyampaian hadiah untuk kelas terbaik.

Pertemuan dengan suku kaum Bateq telah memberi pengalaman dan memori indah kepada semua peserta dan masyarakat Bateq. Semoga kita bertemu lagi di lain waktu.


"Kami Bersedia, Di Mana Jua, Kami Wira, Harapan Negara"
"Empowering Skills, Igniting Futures"
"Memperkasa Kemahiran,Menyemarak Masa Hadapan"

Jom masuk ADTEC Jerantut! Klik link ini >>>https://tinyurl.com/2jnwxp5y

#JTM #jerantut #adtecjerantutpahang #caritempatbelajar #latihan #skills #adtecjerantut #pelajar #kemahiran #tvet #mahir #kimpalan #ipd #polimer #pembuatan #ndt #boilers

Cari tempat belajar menarik? Peluang kerja mudah? "Jom Masuk ADTEC Jerantut" "Aok Nok Koner Weh?, Moh la masuk ADTEC Jerantut!" "Kemahiran dan Teknologi untuk Anda!" "Inovasi dan Kreativiti Tanpa Batasan"

Recommended Post

Image
Kemaskini Terakhir: Jumaat 12 Jun 2024.

© 2024 ADTEC Jerantut. Designed By BPSM AJ