23 Mac 2024 : Wira Wati KESUMA Ramadan

Para pelajar ADTEC Jerantut bersama-sama kakitangan berganding bahu menyediakan serta menyiapkan juadah bubur lambuk untuk dikongsikan kepada para pengunjung di Bazar Ramadan di Jerantut. Proses penyediaan bahan dan peralatan, proses memasak dan pembungkusan dibuat secara bersama yang sudah tentu mengeratkan kerjasama antara setiap warga.

Tahniah semua pelajar wira wati KESUMA yang menyumbang khidmat bakti dalam penghasilan juadah berbuka Bubur Lambuk dan seterusnya membuat pengagihan kepada pengunjung Bazar Ramadan Jerantut. Walaupun dalam keadaan musim panas dan berpuasa, tugasan ini berjaya dilaksanakan dengan jayanya secara bekerjasama satu pasukan.

Wajah-wajah gembira semasa proses pengagihan. Tahniah, misi selesai!


"Kami Bersedia, Di Mana Jua, Kami Wira, Harapan Negara"
"Empowering Skills, Igniting Futures"
"Memperkasa Kemahiran,Menyemarak Masa Hadapan"

Jom masuk ADTEC Jerantut! Klik link ini >>>https://tinyurl.com/2jnwxp5y

#JTM #jerantut #adtecjerantutpahang #caritempatbelajar #latihan #skills #adtecjerantut #pelajar #kemahiran #tvet #mahir #kimpalan #ipd #polimer #pembuatan #ndt #boilers

Cari tempat belajar menarik? Peluang kerja mudah? "Jom Masuk ADTEC Jerantut" "Aok Nok Koner Weh?, Moh la masuk ADTEC Jerantut!" "Kemahiran dan Teknologi untuk Anda!" "Inovasi dan Kreativiti Tanpa Batasan"

Recommended Post

Image
Kemaskini Terakhir: Jumaat 12 Jun 2024.

© 2024 ADTEC Jerantut. Designed By BPSM AJ